ميراث مكتول - حجتالاسلام محمدعلي مهدوی راد استاد دانشگاه و حوزه نیز در مراسم نكوداشت استاد سيدعلي موسوي گرمارودي گفت: شعر جایگاه بسیار بلندی در فرهنگ ملی ما دارد، در گذشته از تعبیرات بزرگان درباره شعر، از حضرت صادق نقل شده که شعر عبدی را به فرزندانتان بیاموزید همانطور که قرآن را میآموزید.
وی افزود: آقای گرمارودی هم ادب نثر و هم ادب نفس داشتند، شاید گزافه نباشد ولی چیزهایی که برخی در آئینه نمی دیدند ایشان در آجر می دیدند. در جلسهای که خدمت آقای گرمارودی بودم و بحث این بود ترجمه، ترجمه است و تفسیر، تفسیر است که من گفتم مترجم مفسرانه مینویسد و در نهایت قدرتمندی قلمش را عرضه میکند، از این جهت ترجمه ایشان ویژگی های خاص خودش را دارد.
به گفته حجت الاسلام مهدوي راد يكی از ابعاد وجودی او شعر همراه با فرهنگی دينی و خصوصاً شيعی است. گرمارودی دارای نثر شكوهمند فارسی است و بنده هميشه افسوس خوردم كه چرا او سيره پيامبر و حضرت اميرالمومنين را ننوشته است.
اين استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه چيزهايی كه برخی در آئينه نمیديدند، ايشان در آجر میديدند، گفت: گرمارودی، نثر خوبی هم دارد. توصيفات او در «مسلخ عشق» بسيار زيبا و تاثيرگذار است.
وي گرمارودی را ذاتالابعاد دانست و افزود: او هم تحصيلات حوزوی دارد هم دانشگاه رفته و در محضر استادان بزرگ درس خوانده است و ما بايد قدر انسانهايی چون او را بدانيم.
مهدوی راد با اشاره به اينكه رشد آن است كه ما از آنچه در اختيار داريم، بهترين استفاده را كنيم، گفت: ما بايد از استعدادها، كفايتها و زمينههايی كه در اختيار داريم برای رسيدن به هدف استفاده كنيم و چه سرمايهای بهتر از سرمايه انسانی.
وي در پايان ابراز اميدواری كرد كه جامعه ما از سرمايههای ارزشمند انسانی چون موسوی گرمارودی، آنچنان كه شايسته ايشان است قدردانی كند.
علیرضا قزوه شاعر و مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در این برنامه گفت: افتخار این را داشتم که در خدمت استاد گرمارودی باشم از آن ترکیب بندی عاشورایی استفاده کردیم.
همان روزی که ترجمه قرآن را شروع کردند یک دفترچه 40 برگ داشتند و نکتهای که نباید از آن غافل شد طنزها گفتاری و رفتاری ایشان است.
يادآور مي شود مراسم نكوداشت استاد سيدعلي موسوي گرمارودي صبح امروز ششم آبان در سراي اهل قلم برگزار شد.
افزودن دیدگاه جدید