آثار شفاهی و مکتوب در سده های نخستین اسلام

ميراث مكتوب - موضوع اصلي کتاب حاضر چگونگي نقل دانش در نخستين سده‌هاي اسلامي است که با مسأله مهم وثاقت منابع حديثي، تفسيري و تاريخي مسلمانان پيوند مي‌يابد.

گريگر شولر (متولد 1944)، استاد آلماني مطالعات اسلامي دانشگاه بازل سوييس، در پنج مقاله گردآمده در اين کتاب به اين موضوع مهم و به‌طور خاص نقل شفاهي و مکتوب حديث در نخستين سده‌هاي اسلامي پرداخته است. نويسنده با مطالعه سنت ادب عربي و بهره‌گيري از برخي مفاهيم مشابه در سنت فلسفي يونان و سنت ديني يهود به بازنگری و ارزیابی دقیق دیدگاه‌های مختلف در این باره پرداخته و نظریه‌ای ارائه کرده است تا برخي دیدگاه‌های به‌ظاهر متضاد را به هم نزدیک کند.

اين کتاب، که حاوي ترجمه فارسي مهم‌ترين نتايج تحقيقات شولر است، چشم‌اندازي نو و اطلاعاتي سودمند را پيش روي پژوهشگران و علاقه‌مندان مطالعات اسلامي قرار مي‌دهد.

شفاهی و مکتوب در نخستین سده‌های اسلامی نگاشته گریگور شولر با ترجمه نصرت نیل ‌ساز در 286 صفحه از سوی انتشارات حکمت در قطع رقعي در سال 1393 منتشر شده است.


افزودن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.