میراث مکتوب- نمایشگاهی به مناسبت سالروز شهادت میرزا محمدتقیخان فراهانی از مهمترین شخصیتهای سیاسی و تاریخی دوره قاجار در موزه کتاب و میراث مستند برگزار خواهد شد.
در این نمایشگاه که با عنوان «دشنه بر شریان تاریخ» نامگذاری شده است، مجموعهای از اسناد، نشریات، تصاویر و نفایس مرتبط با زندگی، حرفه و مکاتبات و احوال دوران صدرات امیرکبیر در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
این نمایشگاه روز چهارشنبه نوزدهم دی ساعت ۹ صبح در موزه کتاب و میراث مستند به نشانی بزرگراه حقانی (غرب به شرق)، بعد از ایستگاه مترو حقانی، بلوار کتابخانه ملی ایران، ساختمان کتابخانه ملی ایران افتتاح خواهد شد و تا تاریخ بیست و پنجم دی ماه میزبان علاقهمندان خواهد بود.
منبع: خبرگزاری ایلنا
خطیبی میدانست هویت ایرانی با شاهنامه و زبان فارسی پیوند ذاتی دارند و برای حفظ زبان فارسی، هماره باید از فردوسی گفت و درباره شاهنامه نوشت.
افزودن دیدگاه جدید