میراث مکتوب- مُهر و اثر مُهر به عنوان نشان هویت اشخاص در فرهنگ اسلامی جایگاهی ویژه دارد. اسناد و نسخههای خطی را بدون شناخت دقیق اسناد و توانایی خواندن و آشنایی با فرهنگ مهرنویسی و مهرخوانی نمیتوان به درستی تجزیه و تحلیل کرد. فضای کم و حجم کلمات، انتخاب عبارات و شیوۀ چینش کلمات در مُهرها تابع قوانین و متکی بر مجموعهای از باورها و سنتهای کهن فرهنگی است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب، این مؤسسه کارگاه آموزشی تخصصی مُهرشناسی را با تدریس عمادالدین شیخالحکمایی برگزار میکند.
هدف از برگزاری این کارگاه، تبیین و بررسی پیشینۀ کاربرد مهر، اصول مهرخوانی و قواعد نگارش آن همراه با تمرین عملی، طرح موضوع مهرشناسی به عنوان یک زمینۀ گسترده پژوهشی، منابع و کاربردهای مختلف مهر و ارایۀ نمونههایی از موضوع مهرپژوهی است.
زمان برگزاری این کارگاه آموزشی روزهای شنبه و یکشنبه 26 و 27 مرداد 1398 از ساعت 15 تا 18 و هزینۀ شرکت در آن 150 هزار تومان است.
پژوهشگران و علاقهمندان به شرکت در این دوره لازم است فرم ثبتنام را تکمیل و به همراه فیش واریزی به ایمیل info@mirasmaktoob.ir ارسال نمایند.
شمارۀ تماس روابط عمومی: 66490612 (داخلی 115 و 106)
مکان: تهران - خیابان انقلاب - بین خیابان ابوریحان و دانشگاه - شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)- طبقۀ 2- واحد 8- مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب.
شایان ذکر است که به شرکتکنندگان در این دوره، گواهی حضور اعطا میشود.
برای دریافت فرم ثبتنام اینجا کلیک کنید.
خطیبی میدانست هویت ایرانی با شاهنامه و زبان فارسی پیوند ذاتی دارند و برای حفظ زبان فارسی، هماره باید از فردوسی گفت و درباره شاهنامه نوشت.
افزودن دیدگاه جدید